sunnuntai 22. heinäkuuta 2007

Talkoot la 11.8.-07

No niin, lisää tietoja tähänkin blogiin.

Talkoot siis on la 11.8.-07 klo14-22. Viimeinen ilmottaumispäivämäärä on 9.8. to.

Jos tällä kertaa ei nukkea kerkiä saamaan valmiiksi, voi sitä jatkaa halutessaan la 27.10.


Viimeisellä tunnilla siivoilen, joten jos silloin olet vielä paikalla joudut väistelemään mua :)

Talkoot samoin kuin aiemmin pitämiäni apupuputalkoita nyyttäriperiaatteella. Teen talkoisiin jauhelihakeiton ja sen lisäksi tummaa ja vaaleaa leipää margariinin ja juuston kanssa. Maksaa arviolta 2e lautasellinen.

Vastaanotetaan söpöjä nappeja, nuken täytettä,kankaita vaatteisiin, vartaloon sopivia kankaita
(hillityt kuviotkin saattaa käydä, varsinkin kankaaseen kudotut), lankaa hiuksiin ja kasvoihin. Taitavimmat osaa tehdä kangasväreillä kasvojen piirteet...?

Jos et tule paikalle mutta voit lahjoittaa jotain näistä, ota yhteyttä: aurinkomie ät yahoo piste com.

Riippuen saatavista lahjoituksista riippuu onko osallistuminen ilmaista, vaiko pitääkö ostaa jotain tavaraa ennen tapahtumaa... Täyte näillä näkyvin on se mitä tarvitaan, aika paljon menee yhteen nukkeen, seuraavan nuken kun teen katson paljon sitä kuluukaan. Jos porukkaa tulee paljon olisi kiva jos joku voisi tuoda ompelukoneen mukanaan?

Samaan osoitteeseen ilmoittautumiset, nyt jo alustavat ja viimeinen ilmottautuminen to 9.8. Tämä siksi että voisi alkaa jo valmistautumaan tapahtumaan...

Samassa paikassa samaan aikaan on Vaakalaisia omissa talkoissaan. Vaakan tilkkuihin voi tuoda lankaa, ja valmiita tilkkuja vastaanotan. Paikalle voi tulla tekemään tilkkujakin. Omat puikot mukaan!

Kutsu kaverisikin mukaan!

Ja lokakuussa on Unicefin Anna-ja Toivonukkien talkoot uudestaan:la 27.10. klo 14-22 Ja nämä tapahtumat toimivat yllä kerrotulla tavoilla.

Ilmottautuessa kerro syötkö ja tuotko jotain tarvikkeita mukanasi.

Olisiko tässä nyt kaikki tällä erää.

Kaikki kysymykset aurinkomie ät yahoo piste com

Olisi kiva tavata teitä :)

Yksi erittäin tervetullut tapa osallistua tähän on mainostaa blogissaan tätä tapahtumaan. Nappia saa käyttää tähän tarkoitukseen.

Ei kommentteja: